Skip to main content Skip to search

Nekretnine

King Komerc d.o.o. se dugi niz godina bavi izdavanjem poslovnog prostora i pružanjem usluga skladištenja u svojim objektima. Ukupna površina poslovnog, magacinskog i stambenog prostora u vlasništvu King Komerca je oko 10.000 m². Broj nekretnina povećava se iz godine u godinu, čineći našu ponudu u ovoj oblasti raznovrsnom i vrlo konkurentnom.

Usluge skladištenja

Raspolažemo skladištem od 6.000 m² u vlasništvu, gde imamo uređene prilazne puteve, 24-časovno fizičko obezbeđenje, potrebnu mehanizaciju i iskusne profesionalce. Pružamo uslugu izdavanja pojedinih delova skladišnog prostora i paletno čuvanje robe po FIFO i FILO standardima, uz obezbeđen istovar i utovar robe našim viljuškarima.

Izdavanje poslovnog prostora

Zasebne jedinice poslovnog prostora nalaze se u strogom centru i pešačkoj zoni Valjeva, tako da predstavljaju ekskluzivne lokacije za obavljanje uslužnih i trgovinskih delatnosti. Posedujemo i poslovni i stambeni prostor u Beogradu.Svi lokali se nalaze na najpogodnijim lokacijama za trgovinu i usluge i doprineće razvoju Vašeg biznisa. Posvećujući se svakom klijentu pojedinačno, trudimo se da nađemo adekvatno rešenje u odnosu na delatnost kojom se naš zakupac bavi.

U toku je izgradnja poslovno-stambenog objekta u centru Valjeva, koji odgovara najvišim ekološkim standardima, uz energetsku efikasnost na najvišem mogućem nivou. Adresa je Karađorđeva 105. Poslovni deo je površine 400m² i odnosi se na lokale za izdavanje u prizemlju. Zainteresovani zakupci novog prostora mogu se već sada javiti na telefon 063/214-614.

POŠALJITE UPIT

Poslovni prostori raspoloživi za izdavanje:

U procesu izgradnji je poslovni objekat površine 400 m² koji se nalazi na adresi Karađorđeva 105.
Lokal čine dva odeljenja ukupne površine od 32 m².