Skip to main content Skip to search

O nama

King Komerc d.o.o. je osnovan 2005. godine sa sedištem u Valjevu. Glavna delatnost kompanije je trgovina na veliko kristal šećerom i jestivim rafinisanim suncokretovim uljem. Snabdevamo veleprodaje i maloprodaje širom zemlje i u regionu. Sarađujemo sa vodećim TT lancima hipermarketa u Srbiji, za koje uslužno radimo njihove robne marke šećera i ulja. Kvalitetni proizvodi po povoljnim uslovima, brzina i pouzdanost isporuke izdvojili su nas kao poželjnog partnera najvećih kompanija na našem tržištu. King Komerc razvija i sopstvene brendove.

Osim toga, King Komerc d.o.o. izdaje poslovni prostor na ekskluzivnim lokacijama u Valjevu i Beogradu i nudi usluge skladištenja u 6.000 kvadratnih metara savremenog magacinskog prostora. To je druga poslovna grana po kojoj je King Komerc d.o.o. prepoznatljiv na tržištu u Valjevu. Posvećujući se svakom klijentu pojedinačno, trudimo se da nađemo adekvatno rešenje u odnosu na delatnost kojom se naš zakupac bavi.

Duboki su koreni poslovnog razvoja i uspeha naše kompanije. King Komerc je nastao iz malog porodičnog biznisa – samostalne trgovinske radnje porodice Omerović osnovane daleke 1982. godine. Ranih devedesetih godina firmu postepeno nastavlja da razvija Goran Omerović, preuzimajući vodeću ulogu od oca. U teškim ekonomskim uslovima firma je rasla laganim, ali sigurnim koracima, da bi u uslovima tržišne ekonomije iskoristila višegodišnje iskustvo i postala lider u trgovini kristal šećerom i jestivim rafinisanim suncokretovim uljem.

Partnerski odnosi

Karakteristika naše firme je individualni pristup svakom poslovnom partneru, uz prilagođavanje njegovim potrebama i maksimalnu fleksibilnost. Dugoročni razvoj naše kompanije zasnivamo na partnerskim odnosima i međusobnom poverenju. Zato King Komerc svoj poslovni uspeh i razvoj gradi na partnerskim odnosima sa dobavljačima i kupcima. Odatle proizlazi pouzdanost i stabilnost našeg poslovanja, zbog čega jesmo „firma izbora“ za naše partnere!

Pouzdanost isporuke

U svakom trenutku možemo odgovoriti na zahteve naših kupaca jer uvek na stanju imamo dovoljne količine proizvoda kojima trgujemo. Roba se čuva u optimalnim uslovima po najvišim svetskim standardima.

Brzina isporuke

Robu do Vaših skladišta isporučujemo po principu „just-in-time“, odnosno „danas za danas“. Na taj način se razlikujemo od drugih pokazujući da smo spremni da brzo reagujemo na zahteve kupaca i našu uslugu učinimo kompletnom.

Victoria Company

Dd 2017. godine u Sloveniji uspešno posluje i naša firma pod imenom Victoria Company, koja se takođe bavi veleprodajom jestivog suncokretovog ulja. Naša prisutnost u Sloveniji omogućava nam da još efikasnije i brže zadovoljavamo potrebe naših klijenata u tom regionu.

Misija

Efikasno i pouzdano snabdevanje naših kupaca kvalitetnim proizvodima, po najpovoljnijim cenama. Pružanje vrhunskih usluga skladištenja robe i ponuda poslovnog prostora na odličnim lokacijama. Partnerski odnosi sa dobavljačima, kupcima i bankama zasnovani na međusobnom poverenju, na zadovoljstvo krajnjih potrošača i dobrobit društvene zajednice. Angažovanje mladih obrazovanih kadrova, kao temelj poslovnog razvoja i uspeha.

Vizija

Lider u distribuciji šećera, domaćeg i uvoznog jestivog suncokretovog ulja na teritoriji Srbije i regiona. Kompanija prati trendove na tržištu, proširuje asortiman i stvara svoje brendove. Angažovanje mladih obrazovanih kadrova obezbeđuje svekoliki razvoj kompanije, sigurnost i budućnost zaposlenih i njihovih porodica.

Vizija

Lider u distribuciji šećera, domaćeg i uvoznog jestivog suncokretovog ulja na teritoriji Srbije i regiona. Kompanija prati trendove na tržištu, proširuje asortiman i stvara svoje brendove. Angažovanje mladih obrazovanih kadrova obezbeđuje svekoliki razvoj kompanije, sigurnost i budućnost zaposlenih i njihovih porodica.

Kontaktirajte nas

Mi opravdavamo poverenje.

Pozovite nas na broj telefona 014/293-305, ili nam pošaljite upit na office@kingkomerc.co.rs,
a naše je da opravdamo Vaše poverenje i postanemo oslonac u Vašem poslovanju.

Trgovina uljem i šećerom

Preduzeće King Komerc bavi se trgovinom prehrambenih proizvoda na veliko, uvozom i izvozom u zemlje regiona.

Izdavanje lokala i poslovnog prostora

U posedu preduzeća King Komerc nalazi se veći broj jedinica poslovnog prostora na ekskluzivnim lokacijama koji se rentitraju za razne namene od usluga do trgovine na malo.

Skladištenje i magacinski prostor

King Komerc u svom vlasništvu poseduje magacinski prostor od 6000m² gde se po najsavremenijim standardima skladišti roba…