Skip to main content Skip to search

Veleprodaja ulja

King Komerc d.o.o. je uvoznik i ekskluzivni distributer jestivog suncokretovog ulja vodećih svetskih kompanija iz Ruske Federacije, kao i distributer proizvoda najvećih domaćih uljara. Naša ulja su proizvedena po najvišim svetskim standardima i poseduju svetski priznate sertifikate kvaliteta (HACCP, Kosher, Halal, FSCC 2001). Naša ulja su bez konzervansa, holesterola i mirisa, svetle su boje.

Naš brend – jestivo rafinisano suncokretovo ulje „Sunčica“

Od 2016. godine na tržište Srbije King Komerc d.o.o. plasira svoju robnu marku – jestivo rafinisano suncokretovo ulje „Sunčica“. Proizvedeno je od odabranih sorti suncokreta. Odličan kvalitet i pristupačna cena čine ga vrlo konkurentnim na tržištu. To prepoznaju i poslovni partneri, sve više svrstavajući „Sunčicu“ u svoj asortiman i plasirajući ga u maloprodaju. Do krajnjih potrošača „Sunčica“ stiže u ambalaži od litar, dok za upotrebu u proizvodnji nudimo pakovanje od 5 litara.

Osobine suncokretovog ulja

Nezamenljiv je proizvod u ljudskoj ishrani i koristi se u svakodnevnoj pripremi jela. Suncokretovo ulje spada u grupu najkvalitetnijih biljnih ulja. Sadrži visok procenat esencijalnih nezasićenih masnih kiselina, vitamina E i drugih prirodnih sastojaka. Poseduje visoku energetsku vrednost. Rafinisano ulje suncokreta može dugo da se čuva, a da mu se ne promeni boja, miris i ukus.

SUNČICA

Odličan kvalitet i pristupačna cena čine suncokretovo ulje „Sunčica“ vrlo konkurentnim na tržištu.

RUSKO ULJE

Deodorisano rafinisano suncokretovo ulje. Proizvedeno posebnom tehnologijom tako da je svetlije boje.

ULJE SLOBODA

Rafinisano suncokretovo ulje, pogodno za spremanja svih vrsta hrane.