Skip to main content Skip to search

Veleprodaja ulja

King Komerc d.o.o. je uvoznik i ekskluzivni distributer jestivog suncokretovog ulja vodećih svetskih kompanija iz Ruske Federacije, kao i distributer proizvoda najvećih domaćih uljara. Naša ulja su proizvedena po najvišim svetskim standardima i poseduju svetski priznate sertifikate kvaliteta (HACCP, Kosher, Halal, FSCC 2001). Naša ulja su bez konzervansa, holesterola i mirisa, svetle su boje.

Naš brend – jestivo rafinisano suncokretovo ulje „Sunčica“

Od 2016. godine na tržište Srbije King Komerc d.o.o. plasira svoju robnu marku – jestivo rafinisano suncokretovo ulje „Sunčica“. Proizvedeno je od odabranih sorti suncokreta. Odličan kvalitet i pristupačna cena čine ga vrlo konkurentnim na tržištu. To prepoznaju i poslovni partneri, sve više svrstavajući „Sunčicu“ u svoj asortiman i plasirajući ga u maloprodaju. Do krajnjih potrošača „Sunčica“ stiže u ambalaži od litar, dok za upotrebu u proizvodnji nudimo pakovanje od 5 litara.

Osobine suncokretovog ulja

Nezamenljiv je proizvod u ljudskoj ishrani i koristi se u svakodnevnoj pripremi jela. Suncokretovo ulje spada u grupu najkvalitetnijih biljnih ulja. Sadrži visok procenat esencijalnih nezasićenih masnih kiselina, vitamina E i drugih prirodnih sastojaka. Poseduje visoku energetsku vrednost. Rafinisano ulje suncokreta može dugo da se čuva, a da mu se ne promeni boja, miris i ukus.

SUNČICA

Odličan kvalitet i pristupačna cena čine suncokretovo ulje „Sunčica“ vrlo konkurentnim na tržištu.